Tip voor de zomervakantie: Doe-boeken van Roots

Daniël Mulder

6 July 2020 .

Verras je kind of kleinkind tijdens de zomervakantie met het prachtige Doe-boek Vogels van Roots. Het Doe-boek Vogels brengt op een vrolijke en creatieve manier de natuur dichterbij. Met puzzels, kleurplaten en prachtige illustraties wordt de vogelwereld in beeld gebracht. Een inspirerend boek voor jong én oud. Ook leuk: het nieuwe Doe-boek Insecten.

Doe-boek Vogels

Het Doe-boek Vogels is de opvolger van het succesvolle Natuur Doe-boek, dat inmiddels in diverse talen (onder andere Tsjechisch, Italiaans en Frans) is uitgegeven. Hoofdredacteur Fanny Glazenburg zegt over het boek: “Hoe meer je over vogels weet, hoe leuker het wordt om naar ze te kijken. Want wist je bijvoorbeeld dat pinguïns ook vogels zijn? Al puzzelend, lezend en kleurend, leer je met dit boek alles over vogels. En na het lezen van dit boek krijg je extra zin om eropuit te trekken.”

Vogel Doe-boekHet Doe-boek Vogels in een notendop

Waar woont de keizerspinguïn? Welke vogels roepen hun eigen naam? Hoeveel bijen vangt een bijeneter? En wist je dat er 35 soorten toekans zijn? Geef de uilen kleur, teken een vogelkuif, doe de poten-quiz en leer hoe je een vetbol kunt maken om vogels naar je tuin te lokken. En het mooie is: vogels zijn overal. Dus trek eropuit, neem een verrekijker mee en genieten maar! Je bestelt het Doe-boek Vogels snel en eenvoudig via Roots.

NIEUW van Roots: Doe-boek Insecten

Een lieveheersbeestje, bromvlieg en vlinder ken je misschien wel, maar hoe zien hun baby’s eruit? En wat éét een lieveheersbeestje eigenlijk? Hoeveel keer per seconde klappert een mugje met zijn vleugels? Waar leggen sprinkhanen hun eitjes?  En hoeveel poten heeft een spin? Ga op ontdekking en beleef de wondere wereld van insecten. Ga samen met je (klein)kind op ontdekking en beleef de wondere wereld van insecten. Na het lezen, kleuren en puzzelen kun je precies vertellen hoe het zit. Bestel eenvoudig & snel online via Roots.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Vogels