Download nu gratis de Vogelmagazine-special over vogelmigratie!

René Alblas

20 September 2016 .

Goed nieuws voor vogelaars: het Vogelmagazine komt met een digitale special over vogelmigratie!

Dit voorjaar verscheen het eerste Vogelmagazine, gemaakt door de redactie van Roots. Het heeft ­zo veel ­enthousiaste lezers opgeleverd dat er een vervolg komt. Volgend jaar ­zullen er twee nieuwe gedrukte versies van het Vogelmagazine verschijnen: één in maart en één in september.

Voor wie niet zo lang kan wachten, maakten we alvast een digitale ­mini­special over vogelmigratie. Deze speciale, digitale editie van het Vogelmagazine kun je vanaf 22 september downloaden.

image002

In deze special vind je onder andere een mooi verhaal over de navigatie van trekvogels, en de kampioen in het lange afstand vliegen: de noordse stern. Per dag vliegt deze vogel zo’n 240 kilometer, per jaar legt de noordse stern 70.000 kilometer af!

Ook interessant: de tien hotspots in Nederland om trekvogels te kijken. En welke soorten kun je daar dan zien? En wat doet het WNF voor trekvogels? Je vindt het in de digitale Vogelmagazine-special over vogelmigratie! Download de migratie-special hieronder.

noordse-stern

Vul het onderstaande formulier in en ontvang de gratis Vogelmigratie-special! Hierna zal je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuws omtrent de uitgifte van het nieuwe Vogelmagazine en soortgelijke acties van Roots.

(function(d, s, id) {
window.Wishpond = window.Wishpond || {};
Wishpond.merchantId = ‘1194368’;
Wishpond.writeKey = ‘da0615714946’;
var js, wpjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//cdn.wishpond.net/connect.js”;
wpjs.parentNode.insertBefore(js, wpjs);
}(document, ‘script’, ‘wishpond-connect’));

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Vogels