Roots-lezersaanbieding: slapen in een zwerfhut

Daniël Mulder

21 September 2017 .

Camping De Wije Werelt ligt aan de rand van zandverstuiving het Mosselse Zand en natuurgebied Planken Wambuis. Op de camping staan diverse moderne, houten Zwerfhutten waarin je dicht bij de natuur slaapt, in de Nature Hotelsuite FRED bijvoorbeeld. Deze ecologische hotelsuite is gemaakt van larikshout uit het aangrenzende bos. Of kies voor een overnachting in de Zwerfhut Natuurmonumenten. Deze is ook gemaakt van larikshout en met een natuurdak van mos en heide. Vanaf de camping haak je eenvoudig aan op de Roots-natuurwandeling.

Prijs

Lezers van Roots krijgen 20 procent korting bij het boeken van een van de volgende Zwerfhutten: Van Gogh, Op Hoogte, Zwerfhut Natuurmonumenten, Zwerfhut XL, GEURT, BOET, POD en Nature Hotelsuite FRED. Deze aanbieding is geldig van september t/m december 2017, m.u.v. de schoolvakanties, o.b.v. beschikbaarheid en exclusief toeristenbelasting.

Info & reserveren
Meer informatie: wijewerelt.ardoer.com. Boeken: mailto:[email protected] of 0318-591201. Vermeld dat het gaat om de Roots-lezersaanbieding.

 

Foto header: Theo Bosboom

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Wandelen