Wandelarrangement Vlieland in hotelletje de Veerman

Daniël Mulder

21 June 2018 .

Vlieland

De ultieme microvakantie is een paar dagen wandelen op een Waddeneiland. Op Vlieland bijvoorbeeld.  Je slaapt met korting in Hotelletje de Veerman. Na twee nachten keert je terug met het hoofd vol zeewind, waddenlicht en eilandnatuur.

Vlieland

Hotelletje de Veerman.

Roots stippelde een nieuwe wandeling uit op Vlieland. De route van zo’n 12 km gaat over de oostpunt van Vlieland en biedt een avontuur vol zomernatuur. Overnachten doe je in Hotelletje de Veerman. Knus, comfortabel en gastvrij, dat is dit hotel in een notendop. Het hotel ligt bijna aan het einde van de levendige Dorpsstraat op Vlieland en is gelegen aan de waddendijk. Vanuit het hotel haak je eenvoudig in op de wandelroute van Roots.

Prijs

€ 205 (normaal € 230). Je ontvangt dus € 25 korting op het Roots-arrangement van 2 nachten in een van de standaard kamers voor twee personen. Deze aanbieding is geldig tot eind december 2018. Kamer met balkon en zeezicht is mogelijk met een toeslag.

VlielandArrangement

– 2 overnachtingen in een van de standaard kamers.

– 2x uitgebreid ontbijt dat aan tafel wordt geserveerd.

– Gratis boekje met wandeltochten over het prachtige Vlieland.

– Gratis bagagevervoer van en naar de boot.

– Prijs is inclusief toeristenbelasting.

Info & reserveren

Reserveren: [email protected] of bel met 0562-451378. Vermeld dat het gaat om het Roots-arrangement. Meer informatie: hotelletjedeveerman.nl.

Roots juli 2018

De complete reportage over Vlieland (inclusief de aanbieding en routekaart plus beschrijving) vind je dus in het julinummer van Roots dat nu verkrijgbaar is in de winkel. Of bestel het nummer eenvoudig online.

 

Foto header: Marcel van Kammen

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Wandelen