Win toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

Daniël Mulder

16 February 2020 .

fiets en wandelbeurs

Zoek je nog naar inspiratie op het gebied van wandelen en fietsen? Kom dan op 28 en 29 februari of 1 maart 2020 naar de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs biedt onder meer lezingen, workshops en nieuwe buitensportspullen. Duitsland is dit jaar het themaland. En leuk: Roots geeft 5 x 2 toegangskaarten weg.

Is ‘duurzaamheid’ belangrijk voor je? Dan kun je dit event niet links laten liggen. Fietsers en wandelaars laten traditioneel een kleine ‘footprint’ achter, ze volbrengen hun tochten op eigen kracht. Maar ook op fiets- en wandelgebied kun je natuurlijk verder ‘vergroenen’. Op de beurs tref je tal van voorbeelden voor klimaatvriendelijke, duurzame accommodaties en vakantie-arrangementen.

fiets en wandelbeurs

Foto: Daniël Mulder

Fiets en Wandelbeurs

Eind februari en begin maart staat de hele Jaarbeurs in Utrecht in het teken van fietsen en wandelen. Want naast de Fiets en Wandelbeurs heb je ook nog toegang tot twee andere beurzen: E-bike Xperience en Bike Motion Benelux. Op die beurzen kun je trekkingbikes, mountainbikes, e-bikes en speed pedelecs proberen.
Fiets en Wandelbeurs, Jaarbeurs Utrecht. Open: alle dagen van 10-17 uur. Toegang:  €15 (€ 16 aan de kassa). Voorverkoop: € 13. Hier vind je meer informatie.

Win toegangskaarten

Roots geeft 5 x 2 toegangsbewijzen weg. Kans maken? Mail dan voor 24 februari je naam en adresgegevens naar de redactie van Roots: [email protected] o.v.v. Fiets en Wandelbeurs. Zoek je nog meer wandelinspiratie, bekijk dan ook eens de natuurwandelroutes van Roots.

Actie-informatie

1. De redactie van Roots selecteert uit de binnengekomen inzendingen willekeurig 5 winnaars.
2. De actie loopt t/m 23 februari 2020.
3. De actie wordt georganiseerd door NSM en Roots.
4. De totale waarde van de te winnen tickets is € 150.
5. Deelnemers jonger dan 18 moeten voor deelname toestemming vragen aan hun ouders.
6. Kijk hier voor de overige actievoorwaarden.

Foto header: Edwin Giesbers

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Wandelen