Nieuw verschenen: Roots Doe-boek Insecten en ander klein spul

Daniël Mulder

14 July 2020 .

Roots Doe-boek Insecten

Hoeveel levende wezens er ook op onze aarde rondlopen, van geen enkele soort zijn er meer op de wereld als van insecten. Wat weten we eigenlijk van die ontelbare beestjes? In het gloednieuwe Roots Doe-boek Insecten en ander klein spul ontdek je de wereld van al die kruipers, kriebelaars, vlugge vliegers en geheimzinnige gravers die overal om ons heen leven. Je leert ze herkennen, leest alles over hun leventjes, speelt met hun kleuren en test je kennis met allerlei leuke puzzels. Geniet maar vast van dit voorproefje!

Het Roots Doe-boek insecten en ander klein spul biedt een schat aan informatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Spelenderwijs leren ze welke insecten ze waar kunnen zien – in het bos, langs de kust of in het Hollandse weidelandschap. Al lezend, puzzelend en kleurend leren kinderen alles over insectennamen en waar de insecten vandaan komen.

Doe-boek Insecten

Hoeveel poten heeft een spin? Hoe vaak klappert een mug met zijn vleugels? Waarom zijn insecten helemaal niet eng? In het Doe-boek insecten en ander klein spul heeft de redactie van Roots allerlei leuke weetjes verzameld over de meest uiteenlopende insecten. Daarnaast zijn er heel veel puzzels, kleurplaten, opdrachten en prachtige plaatjes in dit lekker dikke boek te vinden om dagenlang mee bezig te zijn.

Het Doe-boek Insecten en ander klein spul ligt nu in de winkel. Deze uitgave van Roots en Fontaine Uitgevers kost slechts € 17 en is ook te bestellen via rootsmagazine.nl/shop.

Meer leuke Doe-boeken van Roots

In de succesvolle reeks Doe-boeken heeft Roots heeft ook het Doe-boek Vogels en het Natuur Doe-boek uitgegeven. De boeken zijn leuk voor jong én oud en ideaal voor de zomervakantie!

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurboeken