Roots presenteert een film van Vincent Munier!

René Alblas

18 August 2016 .

forollhogna national park , norway, september,wild reindeer

De Franse Vincent Munier is één van de allerbeste natuurfotografen van de wereld. Zijn grote liefde voor koude streken komt tot uitdrukking in zijn foto’s èn in zijn films. In de film Running wild, Scandinavia volgen we Vincent tijdens zijn tocht door het Noorse Forollhogna, op zoek naar wilde rendieren. In tegenstelling tot de overbekende gedomesticeerde rendieren zijn deze dieren heel schuw en dus lastig te vinden. Met ski’s en slede trekt de Fransman door het schitterende Noorse landschap en ontmoet onderweg een poolvos, muskusossen en nog veel meer. Of het hem uiteindelijk lukt om de rendieren te vinden? Daarvoor kun je het beste de film gaan bekijken.

forollhogna national park , norway, september,wild reindeer

Foto: Vincent Munier

De film Running wild, Scandinavia is te zien tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam, dat gehouden wordt van 27 tot en met 30 oktober. Er zijn twee voorstellingen: op vrijdagavond 28 oktober en op zaterdagmiddag 29 oktober. De precieze aanvangstijden vind je vanaf 1 oktober op de site van het festival.

Korting van Roots

Deze film word aangeboden door Roots en dat betekent dat Roots-lezers korting krijgen op de toegang. Op vertoon van de Roots van oktober betaal je geen 8 euro maar 6 euro toegang!

De trailer van de film:

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfilm