Wildlife Film Festival Rotterdam & kaartjes winnen

Daniël Mulder

1 November 2019 .

Wildlife Film Festival Rotterdam & kaartjes winnen

Close up of a blue footed booby feet

Tijdens het jaarlijkse Wildlife Film Festival Rotterdam kun je vijf dagen lang de nieuwste en mooiste natuurfilms van over de hele wereld bekijken. Let op: mocht je de opening van het festival hebben gemist, Roots geeft 5×2 kaartjes weg voor de openingsfilm Galapagos: Hope for the future. Die film is vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscoop.

Wildlife Film Festival Rotterdam Galapagos: Hope for the future was dit jaar de openingsfilm op het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR). In deze Nederlandse productie duik je met hamerhaaien door het azuurblauwe water en vlieg je met albatrossen over adembenemende landschappen van de eilandengroep midden in de Stille Oceaan. De film vertelt het hoopvolle verhaal van gepassioneerde onderzoekers die zich inzetten om dit bijzondere, maar kwetsbare ecosysteem toekomstbestendig te maken. De film is ook het bewijs dat wij als mens niet alleen kunnen verstoren, maar ook kunnen herstellen.

  • Klik hier voor een overzicht van alle films.
  • Locatie: Cinerama Filmtheater Rotterdam. Westblaak 18, Rotterdam (ZH). Prijs:  per film € 9, passe-partout (zoveel films als je maar wilt) € 75.

Win toegangskaartjes

Roots geeft 5 x 2 toegangskaarten weg voor de film Galapagos: Hope for the future. Deze film draait sinds donderdag 31 oktober in de Nederlandse bioscopen. Kaartjes winnen? Mail vóór 21 november je naam en adresgegevens naar [email protected] o.v.v. Galapagos.

Foto header: iStock

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfilm