Win filmkaartjes voor het Wildlife Film Festival Rotterdam

René Alblas

19 October 2018 .

Roots geeft filmkaartjes weg!

Voor de mooiste natuurdocumentaires ga je naar Rotterdam waar van 24 t/m 28 oktober het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) wordt gehouden. Het WFFR is het enige wildlife filmfestival in Nederland en vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Zo worden er vijf dagen lang in filmtheater Cinerama de beste en meest recente natuurdocumentaires uit binnen- en buitenland vertoond.

Roots geeft 3 keer 2 filmkaartjes weg voor de film Attenborough’s Ant mountain!
Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen, dus doe mee! Je kunt meedoen tot en met zondag 21 oktober. De winnaars krijgen maandag 22 oktober bericht!

Attenborough`s Ant Mountain

Regisseur: Martin Dohm & Joe Loncraine, Producent: Joe Loncraine, Verenigd Koninkrijk, 2017, 52 minuten, Engels (niet ondertiteld).

David Attenborough reist naar het Juragebergte om meer te weten te komen over één van de grootste dierenkolonies ter wereld. Op deze plek in de Zwitserse Alpen leven meer dan een miljard roofmieren naast, met en tegenover elkaar. Na het volgen van de levens van deze ongelooflijke wezens én hun dramatische strijd om te overleven, is hij in staat om de geheimen van de superkolonie te ontrafelen.

Deze film is te zien om 19.10 op zaterdag 27 oktober.

Meer lezen over het festival? Klik hier.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfilm