Wie gaat de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs winnen?

René Alblas

28 June 2019 .

Wie gaat de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2019 winnen! Dat bepaal jij! Heb jij al je stem uitgebracht op één van de 108 geselecteerde foto’s?

Er werden dit jaar ruim 6.500 foto’s ingezonden voor de Roots Natuurfotowedstrijd. Dat is een record! Het was dan ook een flinke opgave om uit deze reeks beelden (ongeveer) de 100 beste  te halen. Uiteindelijk werden het er uiteindelijk 108.  De 108 gelukkige fotografen zijn allemaal op de hoogte gebracht. Natuurlijk krijgen zij allemaal een plaatsje in de Roots Natuuragenda 2020.

108 foto’s

Deze 108 foto’s staan nu dus klaar voor de publieksjury. En aan jou de keuze! Ga je voor een mooi landschap, een kleurrijke vlinder of toch voor die schitterende vogel? Je kunt je stem uitbrengen op één van de 108 topfoto’s. Hoe dat werkt? Ga naar de site van de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2019. Scroll rustig door alle 108 foto’s. Als je klikt op een foto, wordt hij uitvergroot en als je nogmaals klikt krijg je een zwarte achtergrond om de foto goed te beoordelen.

Er zijn ondertussen al aardig wat stemmen uitgebracht. Op dit moment staan deze vijf foto’s aan kop (in willekeurige volgorde):

 

Vrijdag 5 juli publiceren we weer de 5 foto’s met op dat moment de meeste stemmen.

De prijzen

Onder de stemmers verloten we een schitterend Roots boekenpakket ter waarde van 99 euro. De maker van de foto met de meeste stemmen wint een super camera. De Nikon Z 6.

De Nikon Z 6 Body is een full frame mirrorless camera die professionele resultaten levert. In combinatie met het 24-70 millimeter objectief kun je prachtige details vastleggen. Deze schitterende camera heeft een waarde van 2.899 euro! De specificaties: 24,5 Megapix / 100-51.200 ISO/ 4K-film / 12 bps / 5 GHz Wifi.

 

Bovendien worden de 25 foto’s met de meeste stemmen vanaf 1 september tentoongesteld in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Een perfecte plek om mooie natuurfoto’s te exposeren.

Tot en met 14 juli

Stemmen kan tot en met 14 juli. Als je hebt gestemd,  kun je via social media ook je vrienden oproepen om voor diezelfde foto te stemmen.

Ga naar rootsmagazine.nl/natuurfotowedstrijd 2019 en stem!

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotowedstrijd 2019