Week vol vogels

Daniël Mulder

10-05-2016 00:00:00

Films, workshops vogelfotografie, exposities, nestkasten controleren en natuurlijk heel veel vogelkijkexcursies: dat is de Nationale Vogelweek in een notendop. Van 14 t/m 22 mei organiseren Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek Nederland deze vogelweek met activiteiten door het hele land.
drieteen-strandloper_Annelies Vriens
Vogels kijken is een groeiende hobby in Nederland. Wie nog niet veel ervaring heeft, kan met hulp van enthousiaste en ervaren gidsen ontdekken hoe ongelofelijk rijk Nederland is aan vogels. Tijdens de Nationale Vogelweek zijn er in alle provincies talloze activiteiten waardoor je vogels kunt ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien. Iedereen kan meedoen en vrijwel alle activiteiten zijn gratis.

Per activiteit is een maximaal aantal deelnemers, je moet je dus wel vooraf aanmelden. Bijna alle activiteiten zijn gratis, als er een bijdrage wordt gevraagd, staat dat in de activiteitomschrijving vermeld.

Zin in nog meer vogels? Lees dan ook het net verschenen Vogelmagazine. Je bestelt eenvoudig een exemplaar online, je betaalt geen verzendkosten.

Foto: Annelies Vriens

Recente Editie

Aanbieding!

Roots het magazine dat je midden in de natuur brengt

Meer Nieuws