Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2020: kies nu jouw favoriete foto!

René Alblas

10 July 2020 .

Wie wint de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2020 ? Dat kun jij bepalen! Je kunt nog tot en met 15 juli je stem uitbrengen op één van de 35 geselecteerde foto’s! En als stemmer maak je kans op een leuke prijs.

Er waren dit jaar ruim 6.500 inzendingen voor de Roots Natuurfotowedstrijd. Een record! Het was dan ook een flinke opgave om uit deze enorme reeks beelden (ongeveer) de 100 beste te halen. Dat werden er uiteindelijk 103. Deze prachtige beelden hebben natuurlijk allemaal een plaatsje gekregen in de Roots Natuuragenda 2021.

35 foto’s

Niet alle 103 foto’s gaan door naar de publieksjury. Om de keuze wat te vergemakkelijken en het geheel wat overzichtelijker te maken, hebben we 35 foto’s geselecteerd waarop gestemd kan worden. Welke foto is jouw favoriet? Vanaf zaterdag 6 juni kun jij je stem uitbrengen op één van deze 35 topfoto’s. Hoe dat werkt? Ga naar de site van de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2020. Scroll rustig door alle 35 foto’s. En kies je favoriet.

De prijzen

Er is alle reden om je stem uit te brengen. Want onder de stemmers verloten we een aantal leuke prijzen:

• Een mooi Roots boekenpakket ter waarde van €95,99

• 2 keer 2 Vollemaanwandelingen van Staatsbosbeheer (op diverse plekken in Nederland). Meer info

• 3 keer een Roots Natuuragenda 2021

De maker van de foto met de meeste stemmen wint een prachtige camera. De Canon 90D camera, ter waarde van €1420,-

Tentoonstelling

Bovendien worden de 35 voor de publieksjury geselecteerde foto’s vanaf begin september tentoongesteld in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Een perfecte plek om mooie natuurfoto’s te bekijken.

Tot en met 15 juli

Je kunt stemmen tot en met 15 juli. Als je gestemd hebt,  kun je via social media ook je vrienden oproepen om voor diezelfde foto te stemmen.

Ga naar fotowedstrijd.rootsmagazine.nl/publieksstem-ronde/ en stem!

Ook zo benieuwd wie er dit jaar gaan winnen? Hieronder tonen we de 8 foto’s die op dit moment hoge ogen gooien. Natuurlijk in willekeurige volgorde. Zit jouw favoriet erbij? Of kies je liever één van de andere 27 foto’s…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotowedstrijd 2020