Doe je ook mee aan de Nationale Vogelfotowedstrijd?

Daniël Mulder

6 May 2021 .

Een meesje op je balkon? Een groenling in de tuin? Kieviten in de wei? Doe mee aan de Nationale Vogelfotowedstrijd en stuur vóór 1 juni je mooiste vogelfoto in.

Onder leiding van fotograaf en Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan worden alle inzendingen door een vakjury beoordeeld. Ook kun je stemmen op ingezonden foto’s. Voor de inzendingen met de meeste stemmen staan mooie prijzen klaar. Maar dat is niet alles! De winnaar van de juryprijs ontvangt een hoofdprijs t.w.v. € 5.000. Een topmodel EOS R6 systeemcamera met objectief, statief én een Foto Village-fotografiecursus naar keuze.

Foto: Beverley Brouwer

Nationale Vogelfotografiewedstrijd

De Nationale Vogelfotografiewedstrijd is een initiatief van de Postcode Loterij. Alle deelnemers én nieuwe deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen tot en met juli een prachtig cadeau: het natuurboek Vogels in Nederland, inclusief een handige veldgids om er zelf op uit te gaan om vogels te spotten. Inclusief vogelgeluidjes. Maak kennis met de ruim 180 verschillende vogelsoorten van ons land met dit fraai geïllustreerde natuurboek. Dit is de eerste van een jaarlijkse reeks natuurboeken van de Postcode Loterij.

Nog geen deelnemer en geïnteresseerd in dit mooie welkomstcadeau? Deelnemer worden kan hier. Samen geven we de toekomst vleugels!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Postcode Loterij.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Partners