Roots-lezersaanbieding: vanuit je hotel de Veluwe op

Daniël Mulder

27 July 2017 .

Rust en natuurbeleving zijn onlosmakelijk verbonden met een verblijf bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Niet verwonderlijk, want met de Veluwe als achtertuin is hier volop gelegenheid om te vertoeven in het groen. Via een zandpad loop je langs de eigen moestuin, tussen de weilanden door, rechtstreeks het bos in. Roots-lezers krijgen € 12,50 korting p.p. op een arrangement. Ook verloten we een overnachting met ontbijt.

Wandelend, fietsend, te paard of tijdens een koetsrit kom je via knooppuntenroutes op prachtige plekjes met adembenemende vergezichten. Het gevarieerde landschap met heide, zandvlaktes, eeuwenoude bomen en monumentale parels als het karakteristieke zendgebouw Radio Kootwijk zijn vanaf het hotel uitstekend bereikbaar. Onderweg spot je misschien wel reeën, vossen, zwijnen en de mooiste vogels. Vergeet niet om voordat je op pad gaat, eerst ’t Buitenhuisje naast de paardenstallen te bezoeken, waar je alle informatie krijgt over de Veluwe en over de buitenactiviteiten van het hotel, zoals de outdoordiners in het bos.

Boek je als afsluiting van de dag een diner in het charmante restaurant Huisje James, dat omgeven door groen pal achter het hotel ligt, dan sluit je de dag af in een sprookjesachtige omgeving. Hier dineer je in een ongedwongen sfeer in een stijlvolle Engelse country setting en geniet je van culinaire klassiekers vergezeld van mooie wijnen.

Roots-lezersaanbieding
€ 12,50 korting p.p. op een gastronomisch arrangement

Prijs
Vanaf € 136 p.p. (i.p.v. € 148,50), dat is inclusief:
• 1x koffie of thee met huisgemaakt appelgebak.
• 1x overnachting in een comfortkamer met terras of balkon.
• 1x luxe ontbijtbuffet.
• 1 x vijfgangenmenu in Huisje James (exclusief drankjes).
• 1x Valk Vers culinair pakket.
• Gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten in het hotel.
• Fiets-/wandelroutekaart.

Meer informatie en boeken
Deze aanbieding geldt t/m 31 december 2017 (m.u.v. feestdagen) en alleen bij een telefonische boeking, onder vermelding van ‘Roots-aanbieding’ via Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel: 055-5414455. Meer info, zie huisjejames.nl.

WINNEN!
Roots geeft een overnachting weg (inclusief luxe ontbijtbuffet) voor 2 personen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Kans maken? Vul dan hieronder je gegevens in.

(function(d, s, id) {
window.Wishpond = window.Wishpond || {};
Wishpond.merchantId = ‘1194368’;
Wishpond.writeKey = ‘da0615714946’;
var js, wpjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//cdn.wishpond.net/connect.js”;
wpjs.parentNode.insertBefore(js, wpjs);
}(document, ‘script’, ‘wishpond-connect’));


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Reizen