Aanvliegende kokmeeuwen

René Alblas

15 March 2020 .

Deze prachtige opname van aanvliegende kokmeeuwen is gemaakt door Annelies Vriens. Een artistieke plaat die ruimte laat aan de verbeelding en tegelijkertijd een duidelijk beeld geeft van deze dynamische vogels. Het is de nieuwe Roots Foto van de Week!

Annelies zond deze foto van kokmeeuwen in voor de Roots Foto van de Maand maart wedstrijd.

Wil je ook meedoen?

Wekelijks kiest de redactie van Roots een Foto van de Week uit de inzendingen voor de wedstrijd Foto van de Maand. Je kunt nu inzenden voor de maartwedstrijd. Het thema voor de maartwedstrijd is “Dynamiek in de natuur”. Inzenden voor dit thema kan nog tot en met 15 maart.  Haast is dus geboden! Op 17 maart start de Foto van de Maand april wedstrijd. Het thema voor de wedstrijd van april is “Vogels van de Lage Landen”.

Klik hier om mee te doen met de wedstrijd.

kokmeeuwen

Titel van deze kokmeeuwen foto: op een kluitje

De uitslag: de 10 beste en 10 eervolle vermeldingen

De 10 beste foto’s van de Roots Foto van de Maand maart wedstrijd worden gepubliceerd in het meinummer van Roots. Medio april publiceren we de winnaars ook op deze site. Begin april tonen we op de Rootssite alvast 10 eervolle vermeldingen. Dat zijn foto’s die net niet bij de eindselectie van de maartwedstrijd zijn terechtgekomen, maar wel een beetje extra aandacht verdienen. Dus hou deze site in de gaten. Een kijkje nemen bij de eervolle vermeldingen van de vorige maanden? Kijk dan hier.

Wil je meedoen met de wedstrijd? Stuur dan hier je foto’s in!

We kijken alvast een beetje vooruit. Hierbij de thema’s van de komende Foto van de Maand wedstrijden:  April – Vogels van de Lage landen, Mei – Ritme, Juni – Big five van Nederland

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Foto van de Week