Een drieteenstrandloper langs de zee

René Alblas

19 April 2020 .

Deze prachtige foto van een drieteenstrandloper is gemaakt door Gerda Vermeer. Het is de nieuwe Roots Foto van de Week! Het mooie, lage licht is de grote kracht van deze plaat. En de foto geeft ook een beetje troost voor iedereen die nu naar het strand zou willen, maar er niet naartoe kan.

Gerda zond deze foto, van een drieteenstrandloper, in voor de Roots Foto van de Maand april/mei wedstrijd.

Wil je ook meedoen?

Wekelijks kiest de redactie van Roots een Foto van de Week uit de inzendingen voor de wedstrijd Foto van de Maand. Je kunt nu inzenden voor de april/meiwedstrijd. Het thema voor de april/meiwedstrijd is “Vogels van de Lage Landen”. Inzenden voor dit thema kan tot en met 10 mei. Dus je hebt alle tijd om je mooiste foto’s uit te zoeken voor deze wedstrijd. Op 14 mei start de juni/juli fotowedstrijd, het thema daarvoor is de De grote vijf van Nederland.

Inspiratie nodig? Kijk hier voor handige fototips.

Klik hier om mee te doen met de wedstrijd.

drieteenstrandloper

De uitslag: de 10 beste inzendingen en 10 eervolle vermeldingen

De 10 beste foto’s van de Roots Foto van de Maand april/mei wedstrijd worden gepubliceerd in het juli/augustus -nummer van Roots. Medio juni publiceren we de winnaars ook op deze site. Begin juni tonen we hier op de Rootssite alvast 10 eervolle vermeldingen. Dat zijn foto’s die net niet bij de eindselectie van de april/meiwedstrijd zijn terechtgekomen, maar wel een beetje extra aandacht verdienen. Dus hou deze site in de gaten. Een kijkje nemen bij de eervolle vermeldingen van de vorige maanden? Kijk dan hier.

Wil je meedoen met de wedstrijd? Stuur dan hier je foto’s in!

 

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Foto van de Week