Arrangement: wandelen in het Drentse Hart

Daniël Mulder

22-03-2018 00:00:00

Bij het Drentse dorp Elp ligt natuurgebied Hart van Drenthe, waar het beekdal van de Elperstroom onderdeel van is. Het is een oud en gevarieerd kleinschalig landschap met een meanderende beek, houtwallen, hooilandjes en bosjes aan de voet van een Drents esdorp. Roots (je vindt de reportage plus de wandelkaart in het nieuwe nummer) zette er een juweel van een wandelroute uit. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 8,5 of 17 kilometer. En profiteer van het Roots-arrangement waarbij je slaapt in b&b De Vijf Suites.
Drenthe

Slapen in De Vijf Suites

Bed and Breakfast De Vijf Suites is gevestigd in een prachtig monumentale boerderij uit 1780 en ligt in het dorpje Elp. De restauratie is onder architectuur uitgevoerd. Het resultaat is een zeer moderne en exclusieve B&B met behoud van veel authentieke details. Moderne kunst en design maken de inrichting tot een harmonieus geheel waardoor het er fijn vertoeven is. De B&B beschikt over vijf suites met ieder een eigen badkamer en zitje. De uitgestippelde Roots-wandeling ligt dicht bij het startpunt.
Drenthe
Prijs
€ 100 p.p. in suite 2, 3 of 5. Deze aanbieding is geldig t/m vrijdag 30 november.

3-daags arrangement
2 nachten in een luxe suite met uitgebreid ontbijt.
Bij aankomst koffie /thee en taart van Willemijn.
Fles wijn op de kamer.
Lunchpakket op de tweede dag.

Info & reserveren
Adres: De Vijf Suites, Hogebrinksweg 1, 9442 PP te Elp. Info: De Vijf Suites. Tel: 0593-566938 of 06-52306983 of mail naar: info@devijfsuites.nl.

Bestellen

De reportage, de routekaart én het arrangement vind je in de nieuwe Roots van april. Je bestelt het nummer eenvoudig online.

Recente Editie

Meer Wandelen